BAL GİBİ TATLI REÇELLİ MİLFÖY BÖREKLER
SEVGİLİ HANIMLAR ŞU MİLFÖY HAMURLARINDAN GERÇEKTEN YAPILMAYACAK BİRŞEY YOK.ÇOK AMAÇLI VE PRATİK.HELEDE BENİM GİBİ YEMEK YAPMAYI VE MİSAFİR AĞIRLAMAYI SEVENDE BİRİ OLARAK EN BÜYÜK YARDIMCIM MİLFÖYLER.
BUGÜNDE SİZLERLE YİNE BİR PAZAR KEYFİNDE ANNECİĞİMLE BİRLİKTE YAPTIĞIMIZ BAL GİBİ TATLI BÖREKLERİMİ PAYLAŞICAM.
MALZEMELER
BİR PAKET MİLFÖY
REÇEL YADA BAL
TOZ ŞEKER VEYA PUDRA ŞEKERİ
HAZIRLANIŞI
MİLFÖYLER ODA SICAKLIĞINDA BİRAZ ÇÖZÜNÜNCE ENLEMESİNE 2 PARÇAYA KESİLİR.VE ÜZERİNE DİLEDİĞİNİZ REÇEL YADA BALDAN SÜRÜLÜP İKİYE KATLANIR.FIRINDA PİŞTİKTEN SONRA SICAKKEN ÜZERİNE TOZ ŞEKER YADA PUDRA ŞEKERİ SERPİLİR.
OKADAR BALLI BALLI BİR LEZZET OLUYORKİ ANLATAMAM SİZE.HEM PRATİK HEMDE MİLFÖYÜN GEVREKLİĞİYLE TATLIDA BİRLEŞİNCE BİR HARİKA OLUYOR.AFİYET BAL ŞEKER OLSUN ŞEKERLERİM:))
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder