SEVGİLİ ARKADAŞLAR ANNEMLE KARŞILIKLI YAPTIĞIMIZ KEYİFLER MEŞHURDUR BİZİM,HELEDE ARTIK AYNI MAHALLENİN HAVASINI TENEFFÜS ETMEYE BAŞLAMIŞKEN,KEYİFLERİMİZ DAHADA SIKLAŞTI YANİ,VE GÜNLERDE NE YAPALIM DİYE DÜŞÜNÜRKEN DERİN DONDURUCUMDA BULUNAN MİLFÖYLERİMİ GÖRÜNCE GEL SANA BİR TARİF VEREYİM DEDİ VE KENDİMİZİ BU PRATİK VE LEZZETLİ ÇUBUKLARI YAPARKEN BULUVERDİK.HEMEN SİZLERLE PAYLAŞIMA SUNMAK İÇİN SABIRSIZLANDIM:))
MALZEMELER
MİLFÖY HAMURU
TOZ ŞEKER
TARÇIN
YAPILIŞI
MİLFÖY HAMURLARINI ODA SICAKLIĞINDA HAFİFÇE ÇÖZDÜRÜYORUZ.HER BİR KARE PARÇAYI 3 ŞERİT HALİNDE KESİYORUZ.RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ ANNEMİN YAPTIĞI GİBİ ELİMİZDE HAFİFÇE UZATARAK KIVIRIYORUZ.YAĞLANMIŞ FIRIN TEPSİSİNE DİZİYORUZ VE ÜZERLERİNE HAZIRLAMIŞ OLDUĞUMUZ TOZ ŞEKERLİ TARÇINLI KARIŞIMI BOLCA SERPİYOUZ.ÖNCEDEN ISITILMIŞ 170-180 DERECELİ FIRINDA PEMBELEŞENE KADAR PİŞMEYE BIRAKIYORUZ.
OKADAR LEZZETLİ OLMUŞKİ YEMEKTEN PİŞTİKTEN SONRAKİ RESMİNİ ÇEKMEYİ UNUTMUŞUM.NEYSE ORASIDA SÜPRİZ OLSUN SİZLERE.DENEYİN VE SONUCU GÖRÜN HAMARAT HANIMLAR:))MİSAFİRLERİNİZE ÖZELLİKLEDE AKŞAM ÇAYLARINDA İKRAM EDEBİLECEĞİNİZ PRATİK VE DEĞİŞİK BİR İKRAMLIK.
AFİYET BAL ŞEKER OLSUN:))
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder