İzleyiciler

YOUTUBE KANALIMDA!

3 Ocak 2013

OJELEŞME ETKİNLİĞİ!!! BU GÜZEL ETKİNLİKTE BENDE VARIM...



BU BENİM KATILACAĞIM İLK ETKİNLİK OLACAK ŞİMDİDEN SABIRSIZLANIYORUM BU RENGARENK ETKİNLEŞME İÇİN,SİZLERDE KATILMAK İSTİYORSANIZ BEN KENDİM HERŞEYİM'İN BLOĞUNA TIK TIK ARKADAŞLAR:)))

ben kendim her şeyim: Ojeleşme Etkinliği: Merhaba canlarım :) Hep ihmal yok diyorum da sonra ne yapıyorum yine ihmal ediyorum blogu ama bu sefer uzunca bir zamandır aklımda olan v...

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Merhaba!!!

Ojeleşme etkinliğinde sizinle beraber ojeleşeceğiz! Sizin gibi tatlı birine denk geldiğim için çok mutluyum!!! Sanırsam siz de benim gibi ilk defa bir etkinliğe katıldıldınız, ben çok heyecanlıyım, umarım herşey güzel geçer!!! Daha önce sizin blogla karşılaşmamıştım, böylece güzel bir blog takipçisi oldum. Sizi de benimkine beklerim!!! :)

http://makyajmanya.blogspot.com/

ÖZLEM ÖZBEK KARACA dedi ki...

Canim bu guzel yorumlarin icin cok tesekkurederim sende cok tatlisin blogunuda cok begendim takiplesiriz artik:-) bende cok heyecanliyim ilk etkinligim benimde cok sevindim bende seninle eslestigime en kisa surede mail gondericem sana canim kucuk bir kizim oldugu icin anca firsat bulabiliyorum:-) kocaman sevgilerimi gonderiyorum sana canimcim:-)

Bumerang - Yazarkafe

HOME OFİS İŞ İMKANI

Bu Blogda Ara