İzleyiciler

YOUTUBE KANALIMDA!

14 Şubat 2013

GÜNE ZİNDE BAŞLAMAK:)

CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!GÜZEL BİR SEVGİLİLER GÜNÜNÜN ARDINDAN, YAĞMURLU BİR BURSA SABAHINDAN GÜNAYDINLARRRR! BU SABAH 5'DE UYANDIK KIZIMLA VE BİR TÜRLÜ TEKRAR UYKUYA DALAMADIK İKİMİZDE,OYNAŞA FİNGİRDEŞE SAAT 8:00'İ YAPTIK:) İYİSİMİ KALK ÖZLEM DEDİM GÜZELCE BİR TOST YAP MİNNOŞUMLA BİRLİKTE BAŞLADIK HAZIRLIĞA MUTFAKTA VEEE HAZIIIIR!!!

YAĞMUR EŞLİĞİNDE KAHVALTIMIZDAN SONRA DİP BUCAK BİR TEMİZLİĞE GİRİŞMEK İSTİYORUM,SONRASINDA DA BİR ÇAY BİR KAHVE İLE DİNLENME MOLASI VERİP TÜM İŞLERİMİ BİTİRİP AYAKLARIMI UZATIP MİNNOŞUMUDA YANIBAŞIMA ALIP ÖRGÜLERİMİ HALDIR HALDIR ÖRMEK İSTİYORUM:) HAYDİ BAKALIM BANA KOLAY GELSİN,HADİ SİZE İYİ GÜNLEEER! HAYIRLI CUMALAR DİLİYORUM...

6 yorum:

günlük yaşamım dedi ki...

hayırlı cumaalar sizde :) yalnız ben masanızın üzerindekini anlamadım örtümü ne o :) beğendim de o açıdan soruyorum :)

ÖZLEM ÖZBEK KARACA dedi ki...

günlükçü bayan;çok teşekkür ederim canım,evet cupcakeli masa örtüsü dekoreko sitesinden aldım buaralar ona takmış durumdayım çok beğenerek aldım bende:) vazgeçilmezim oldu:)

aysp dedi ki...

oohh afiyet olsun, temizlik dedin de benim de yapmam lasım ama tembelliğin dibine dibine vuruyorum temizlik diyince yaa :))

ÖZLEM ÖZBEK KARACA dedi ki...

ayselim sağol kuzum valla bugün benimde köşe bucak bi temizlik aşkı depreşti içimde:) hele hamileyken hiç elin varmaz kuzum olsun olduğu kadar boşver hamişsin sen:)

Gurme Şirine dedi ki...

valla masada gözüm kaldı :)
ellerine sağlık canım...

ÖZLEM ÖZBEK KARACA dedi ki...

gurme şirine;çok teşekkürler şirinem,aynı şehirde olsaydık keşke beraber keyif yapardık masada:)

Bumerang - Yazarkafe

HOME OFİS İŞ İMKANI

Bu Blogda Ara