PALAMUTLARI FIRINDA YAPTIM BU KEZ,HEM HAFİF OLDU HEMDE ÇOK LEZZETLİ,VE PRATİK OLMASIDA BONUS:)
GELELİM HAZIRLANIŞINA:FIRIN TEPSİSİNDE PALAMUTLARI GÜZELCE BİR MİKTAR YAĞLAYIP TUZLUYORUZ DİLEDİĞİNİZ KADAR SOĞANI SADECE ORTASINSAN YARIM ÇENTİK ATARAK BÜTÜN OLARAK KOYUYORUZ BENDEN SÖYLEMESİ FIRINDA PİŞMİŞ SOĞANLARDA AYRI BİR LEZZETLİ OLDU BİR DAHAKİ SEFERE DAHA ÇOK SOĞAN KOYUCAM:) VE ARDINDAN YAPIŞMAMASI İÇİN BİR BUÇUK ÇAY BARDAĞI KADAR SU EKLİYORUZ VE ÖNCEDEN 200 DERECEDE ISITILMIŞ FIRINIMIZA BALIKLARIMIZI VERİYORUZ İLK 5-10 DK DAN SONRA DERECEYİ 170-160'A DÜŞÜRÜN ARA ARA KONTROLÜNÜZDE OLSUN, O ARADA SALATANIZI HAZIRLAYIN:)SALATANIZ BİTTİĞİNDE BALIKLARINIZDA PİŞMİŞ OLACAKTIR:) ÇOK ÇABUK PİŞİYOR KERETALAR:))))
BİR BALIK SOFRAMIZ DAHA BÖYLECE MİDEMİZE İNMİŞ OLDU:)
FOTOĞRAF MAKİNEMİN TARİH AYARINI BU KEZ YAPACAĞIM:)HER SEFERİNDE GÖRDÜKÇE AAA YİNE UNUTMUŞUM DEMEKTEN BIKTIM BU KEZ KENDİME SÖZ VERİYORUM KESİN AYARLICAM:)
ŞİMDİLİK BENDEN BUKADAR BİR DAHAKİ POSTA KADAR KALIN SAĞLIKCAKLA CANLARIM:)
5 yorum:
bence çok hafif olmuştur...
fırın yemeklerini çok severim :)
ellerine sağlık canım...
Sabah sabah canım istedi mis gbi:) Elelrinize sağlık!:)
Sevgilerimle
Sümeyra
birdilimportakal.blogspot.com
gurme şirine; sağolasın canım,aynen çok hafif oldu ve çok lezzetli:)
süm; bloğuma hosşgeldin canım çok teşekkür ederim güzel yorumun için sevgilerimle:)
Enfes :))
moda kulisi;çok teşekkür ederim canım:)))
Yorum Gönder