İzleyiciler

11 Aralık 2012

KARNABAHAR SALATASI


BİR ADET KÜÇÜK KARNABAHAR ÇİCEKLERİNDEN AYRILARAK TUZLU KAYNAR SUDA YUMUŞAYANA(ÇATAL BATANA KADAR) HAŞLANIR.DİĞER TARAFTA 4-5 DİŞ SARIMSAK DÖVÜLÜR,ARZUYA GÖRE SİRKE VE LİMON EKLENİR HAŞLANIP SUYU SÜZLEN KARNABAHARLARIN ÜZERİNE SARIMSAKLI SİRKE LİMON KARIŞIMI DÖKÜLÜR,ARZUYA GÖRE TUZ İLAVE EDİLİR VE BİR KAÇ DAMLA ZEYTİN YAĞI GEZDİRİLİR.İŞTE BU KADAR BASİİİİİT:)AFİYET OLSUN...


Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...