Duduklu Tencerede Tandir:
Kemikli eti,yada kemiksizde olur salca,yogurt,sivi yag ve yarim su bardagi suyu karistirip etlerinize surun ve harciyla birlikte duduklu tencerede kisik ateste dana eti icin 55 dk,koyun eti icin 45 dk pisirin tadina doyamazsiniz,yaninada biber ve domates kizartarak servise sunabilirsiniz.
Puf noktasi:eti sertlestirmemesi icin tuz ilave etmedim tuzunu pistikten sonra ilave ediniz.
15 yorum:
Ellerine sağlık Özlem cim. Et pişirmek maharet ister, seninki çok lezzetli görünüyor tebrik ederim..
Et tandır harika bir yemek canım.olsa da yesem şuan çok açım..
Kıvamında pişmiş bir et gibisi yok :) Ellerinize sağlık, çok nefis görünüyor, afiyet olsun.
Sabah sabah canım çekti. Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor. :D www.acemiden.com
çok severim bu lezzeti bende bir kaç kere denemiştim düdüklüde tandır tadını almak nefis ellerinize sağlık sevgiler
Ellerine sağlık canım lokum kıvamında olmuş.
Misss missss...
Sevgilerimle.
Eline sağlık, yumuşacık eti çok seviyorum. :)) Bloğunu takibe aldım. Bana da uğrarsan çok sevinirim. :) www.makyajdunyam.com
yorumunu gördüm arkadaşım,
durum bana özel mi bilemedim:( aslında ben dezaman zaman bu tarz sorunlar yaşıyorum bazen yorum yazarken,
bu internet sorunu mu blog sorunu mu bilemedim?
ama teşekkür ediyorum zahmetine:))
bu arada tandıra bayılırım,ellerine sağlık
çok sevgiler
ellerınıze saglık sahane gorunuyor...
www.kuzununannesi.com
Ellerinize saglik Ozlem hanim cok lezzetli gorunuyor.
Selamlar sevgiler.
www.ozguluntarifleri.com
Ellerinize sağlık çok güzel gözüküyor :)
Sizi takibe aldım, bende bloguma beklerim ..
http://yagmur-serhats.blogspot.com.tr/
vay vay vay vayyy
www.elitstil.com
Cok nefis gorunuyor ellerinize saglik
Gultasarim.blogspot.com
Pişirme sürelerini verdiğiniz çok iyi olmuş çünkü et iyi pişmediği zaman çok sıkıntı oluyor. Marine de ederek zaten bu sorunu yarı yarıya çözmüşsünüz. Ellerinize sağlık.
ne güzel bir tariftir, bende sık yaparım et yumuşacık olur ellerine sağlık sevgiler
Yorum Gönder